Edit Content

FRANÇAIS

KINOLATINO 2024 / 2de EDITIE LATIJNS-AMERIKAANS FILMFESTIVAL VAN BELGIË

14 langspeelfilms en 13 kortfilms van verschillende genres zijn van 11 tot 20 april 2024 te zien op de tweede editie van KINOLATINO, het Latijns-Amerikaans filmfestival van België met locaties te: Brussel, Antwerpen, Luik, Namen en Nijvel. Reken op ontmoetingen met filmmakers, acteurs, debatten, concerten en natuurlijk… la fiesta!

De openingsceremonie vindt plaats op vrijdag 12 april in Cinema PALACE in het hartje van Brussel. De filmvertoning wordt gevolgd door een feestelijke avond met livemuziek… De slotceremonie vindt plaats op zaterdag 20 april om 19.00 uur in Cinema GALERIES. De filmvertoning wordt gevolgd door een ontmoeting met regisseuse Valeria Sarmiento en een feestelijke borrel als slot.

De officiële kortfilm competitie bestaat uit 2 delen die worden vertoond in CC JACQUES FRANCK op donderdag 11 april 2024 om 20u en op 20 april om 14.00 uur in Cinema GALERIES. Ontdek alle uithoeken van Latijns-Amerika in 13 kortfilms, met in totaal 199 minuten puur kijkplezier.

Kom een film kijken en win twee retourtickets naar een bestemming in Latijns- Amerika dankzij AIR EUROPA. Om te winnen moet je fysiek aanwezig zijn op de slotceremonie van het festival, waar een trekking van de winnaars zal plaatsvinden.

Scroll to Top